Ja sam se neki dan odvazio ponovo probati dharmu da vidim kako napreduje ekipa.
Nakon testiranja, odlucio sam ostaviti betu jer meni radi odlicno. Nasao sam par bugova sasvim minornih.
Meni dxva radi odlicno. Max zauzece procesora je oko 5%, relativno 1-3%, a vga 13-20%.
Primjetio sam drasticno smanjenje zauzeca procesorskog vremena i prilikom scrolanja kroz
izbornike xbmc-a. Na staroj verziji zauzece je bilo vrlo visoko, oko 60%. Dok se sada ne penje vise od 20%.
Audio digitalija takodjer radi odlicno, u ponudi kroz izbornike sad dobijem sve konektore na odabir, prije je bio samo spdif.
Implementirani WASAPI radi bez greske, a reciever iscitava na prvu sve tipove zvuka koji mu posaljem.
Od bugova sto sam primjetio tu su neke greske kod prijevoda na hrvatski.
Bug kod kreiranja
"favorite" izbornika gdje ako pridruzim lokaciju sa hdd-a, nece ju otvori.
Takodjer to se odnosi i kod kreiranja
custom izbornika na
glavnom izborniku posto se isti mora udvojiti sa
favoritom.
Moram pohvaliti scrapere koji su sada vrlo brzi, prepoznaju dugacka i nesredjena imena datoteka bez ikakvih problema.
Takodjer treba pohvaliti novi sustav add-onsa. Isprva mi se nije svidjala ideja oko toga, ali sad kad je to sve zazivilo mogu samo uzivati.
Dobra zamisao i jos bolja implementacija.
Kod update-a bilo kojeg addona koji se koristi, XBMC sada automatski sam javlja da update postoji i stavlja ga na cekanje u zaseban izbornik
odakle ga je potrebno samo inicirati. Addonsi su svrstani u 15-ak kategorija i sve je vrlo pregledno sa detaljnim opisima i objasnjenjima.
Subtitle addon sada podrzava sve najjace titl sajtove u nas. Sve osim PO. Sveukupno 15-ak sajtova od kojih je 6-7 direktno vezano za exYu podrucje.
Detekcija je odlicna i ako titl postoji sigurno ce biti pronadjen.
Addon nudi podrsku za 3 jezika odjednom, a ako titl sajt zahtjeva user i pass, u addonu cete ga moci i upisati.
Citiraj:
Autor robee
eo nakon dugo vremena i koristenja stare ver., odlucio isprobati darmu 3....i zanima me jel ima jos netko problema sa prikazom filmova....nakon pokretanja xbmc, prikaz na plazmi je normalan, ali kada pokrenem neki film (dvd, hd, divx..) ne dobijem normalan prikaz, vec mi uzme sa lijeve i desne strane po par centi....probao i na kalibraciju, ali nema sanse....dok je da staroj ver. sve bilo ok...
naravno, dvxa ne radi, odnosno nema slike, ima tona 
|
Bugove koje ti navodis ja nemam. Da li si napravio
cistu instalaciju xbmc-a? Ako nisi to je pod
obavezno.
Jer bi se stari i novi xbmc sigurno poklali ako roknes instalaciju na instalaciju. Ako jesi probaj zadnji night build, mozda je tamo bug ispravljen.
Dharma3 je 37xxx verzija, a zadnji night build je vec otisao na 39xxx subverziju.
EDIT:
Prilikom deinstalacije treba kvackati brisanje user failova, inace nalazi se u
C:\Users\**korisnik**\AppData\Roaming pa ga se otuda moze rucno obrisati