View Single Post
Staro 24.10.2010., 12:59   #388
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor generic Pregled postova
Ti si (kao i mnogi) zanemario cjenovnu poziciju kartica. Pogledaj da je 6870 zapravo zamjena za 5850.

Meni je posebno impresivno ovo u tablici.
Kuzim, ali kaj ocu rec, da je 6XXX nova serija kartica, znaci sljedeca generacija, a ruku na srce napredak nije nesto impresivan, bar zasad, pogledajte recimo 4850/4870>5850/5870, novi DX, osjetno poboljsanje performansi, prepolovljena potrosnja struje, manje zagrijavanje, ....

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Jel tebe ima na onom tamo forumu? Jesi,takav genije mora tamo biti

Kao što su ti rekli,srednji segment. Uspoređuješ s višim iz prošle generacije. Taktika ATIja nije da karta outperforma sve šta postoji već da se popuni ponuda....i to im je uspjelo. Ti si jedini očekivao veći skok u performansama zato što ne čitaš i ne sudjeluješ u konstruktivnim raspravama. Ili si možda samo nvidia fanboy koji je došao zatrollat malo thread? Zapravo,dal itko sumlja nakon boldanog dijela?

Kojem forumu? Da, jesam, brutalan sam Nvidia fan boy, to kaj imam HD5850 je tak iz zayebancije,

Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Očigledno je da ne pratiš stanje AMDa i njihove planove. Daleko je to od sljedeće generacije. Ovo je, ajmo je tako nazvat, među-generecija. Ono što sljedi sljedeće godine će se moć nazvati sljedeća generacija.
Nećemo bit papagaji pa ću ti samo savjetovat da pročitaš bar postove od McGa u ovoj temi i sve će ti bit puno jasnije jer se čovjek itekako potrudio da većini dočara cijeli AMDov plan kroz izlazak ove serije. Dakako citiranjem vijesti sa ostalih, pouzdanih izvora.
Ok, idem malo bolje procitatNHF, ali to da je medu generacija zna manji broj ljudi pri kupnji nove kartice, vide veci prvi broj i to im je dovoljno...

Zadnje izmijenjeno od: HCS. 24.10.2010. u 13:11.
HCS je offline   Reply With Quote