Prije koji tjedan odem na
IMDB i pogodi me grom kad sam vidio novo sucelje > uŽas !
Nemam uopce osjecaj prelaska izmedju kategorija. Sve bijelo kao kao Mika iz Belog Kamika. Bezlicno i potpuno neprepoznatljivo na stari klasicni dizajn. Peticija za povratkom vidim ima kao gljiva, jer ljudi hoce nazad staro sucelje. Za one koji nemaju racun na IMDB-u a jednako su uzasnuti izgledom...
Nekim cudom su ostavili mogucnost (skoro) zadrzavanja starog izgleda, pa mozete to vratiti na staro :
Barem odahnuti da se moze normalno listati kategorije u starom prepoznatljivom okruzenju. Jos mogu shvatiti kad neka drugacija stranica zeli raditi novine. Ali IMDB je ipak kao sto i rijec kaze Filmska Baza prije svega! Ona uopce ne treba biti stilizirana/ispolirana/FaceDERPEzirana, samo sadrzajna i kvalitetno posluzivati svoje podatke. A to bogme cine od samog pocetka bez greske. Kakvom mokrom krpom nekog lupe ujutro po glavi, da dodje na odluku ici ovako unzadjivati IMDB, nije mi jasno. Bez obzira na opciju, nadam se da ce se vratiti na staro.
Pa onda tek Google. Kako ste komentirali kad ste prvi put vidjeli
ovo ili jos bolje oVo :
Cemu stalno ti eksperimenti zaglupljuceg ucinka? Nakon svake "novine" po pedeset klikova da sve vratis u koliko toliko normalno stanje. Pa onda na svakom logiranju vrebanje da te taktilno prevari, ili da od nervoze lupis po spajanju racuna i kazes : mA noSITE sE u 10... evo, spojite racune.
Vjerujem da nisam jedini kome se kosa dize od ovakvih novina? A nisam bas ni vidio temu da ste to kometirali.
.8.