Citiraj:
Autor FitzTN
Evo kod mene je Win folder 18,5 GB i winsxs folder 7 GB. Zašto te to tolko zabrinjava, tj. da li se disk ikad napuni do kraja? Mislim da to Windows stvara i briše po potrebi. Meni se free space "oslobodi" nakon defragmentacije diska, varira između 25 i 29 GB free.
|
Daj poslušaj sto ti je rekao RaWeN, i obrisi Temp file ali moras ic u folder options i zakacit da ti budu prikazani sistemski fileovi koji su po defaultu skriveni, i tek onda odes i nadjes folder Temp i obrises fileove unutar njega (neke neces moc ali ionako su posve maleni).. znam to jer sam i ja imao takav 'problem' i nekako sam to skuzio, par dana sam trazio.. Dosao sam do trenutka kad sam imao 0MB slobodnog prostora.. a to znaci da nisam mogao kopat po netu i takve stvari.. sve filmice koje pootvaras dok si na netu oni se krcaju u taj temp folder..
Btw, foldera pod nazivom 'Temp' ima dosta, trenutno nisam doma ali za koji sat cu ti ovdje postat tocan Shorcut do tog filea i sto moras zakacit da bude na view a ne na hide..
Nemas potrebe instaliravat brdo nepotrebnih programa jer ti oni ne brisu navedeni temp folder.. nadam se da cu ti pomoc.. pozz
EDIT: Nisam naveo da je zauzimao preko 15GB, particija mi je od 30GB..
EDIT 2:
Evo mene..
To je folder "Temporary Internet Files", koji baš i nije temporary

Dakle ovako,
1. najprije napravi
ovo
2. zatim kad te pita "Yes or No" ti napravi
ovo
3. i zadnji korak je da pronađeš folder,
evo
Uđi u Folder i selektiraj sve i obriši, neke stvari nećeš moć ali to onda naravno samo preskoči i briši dalje..
Ja sam tako očistio 15GB prije nekih dva mjeseca, sad je taj folder velik 4.5GB ali ga još neću brisat..
Nadam se da je tvoj problem riješen, a ako nije, neznam kako drugačije
EDIT 3:
Tek sam sad skužio da sam krivu osobu Quote-ao, sve se ovo odnosi na
Charmander