odgovor na post gore prvi...ostavio sam multiplier na 9x...
ako mi je matična šišnula ja bi onda i uzeo novi procesor sigurno i novu matičnu,jer je ovaj stari prilično loš...a preko oglasnika se bojim pa bi rađe novo iz dućana...samo što ja ne kužim kako sad ja znam koju matičnu mogu kupiti?ništa mi to nije jasno?da kupim opet gigabyte samo neku drugu ili?P5QLD Pro-ovu kaj si mi rekao sam pogledao,cijena 54okn u protisu...nije mi preskupo,jer sve do 600kn matičnu bi kupio,pa mi paše...ima još neka tako da je do 550-600kn...jer preko mi je sve preskupo...ako ima neka možda još jeftinija tipa 500kn,ili manje,sry na gnjavaži.
drug brko,ako uzmem ovu matičnu kaj si napisao,dakle onda bez problema mogu imati svojih 2gb rama na njoj,i grafu ovu kaj sam napisao,i još stavit neki intel dual core procesor?ili?
evo još informacija,našao sam da mi piše kada otvorim kučište nešto ddr2 800...i piše mi fsb 1333 na matičnoj...
p.s. dečki hvala vam puno na vašim odgovorimo,super je što mi pomažete tako,stvarno mi je puno lakše kada mi netko da neke savjete ili nešto tako jer se uvijek bojim kada kupujem nove komponente da ne kupim nešto krivo pa neće biti kompatibilno još...tako da ekipa----->
p.s. astral šta to znači mrtav socket?