Prije nego se upustas u bilo kakve zamjene zaruljica pitaj se sto zaista zelis postici? Sminka ili ti stvarno trebaju jace zarulje.
Fizikalno gledano princip i kod obicne i kod halogene zarulje je isti. Zarna nit se zazari i emitira svjetlost. Sto je temperatura visa, to je svjetlost "svjetlija", postize bolji stupanj djelovanja ali i zarulja krace traje.
Semaforska zarulja od 150 W svijetli jedva kao 100 W obicna zarulja, ali traje 4000h uz velik broj uklopa i isklopa. Isto je i s halogenim reflektorskim zaruljama koje se sada prodaju kao stedljive 120 W umjesto 150 W, uz istu kolicinu lumena, a sitno pise da traju 1000h, dok su one od 150 W trajale 2000-4000h.
Tvornicke zarulje su na autima obicno trajnije od zamjenskih da im bude manje reklamacija u servisu. Na nekim autima (npr. Corsa C) je promjena zarulje jednostavna kao i nadolijevanje tekucine za vjetrobrane, a na nekima je to odlazak u servis.
Prema mojem iskustvu puno je vaznije kakav je far, nego sama zarulja.
Ja sam zadovoljan razinom koliko mi svijetle obicne H7 zarulje na Astri H, dok te iste na Corsi C nisu bas bile tako dobre. Neki stari auti kod kojih aerodinamika nije bila presudna imali su velike farove, a takvi i s obicnim H4 zaruljama svijetle super.
Odluka je na tebi, ja osobno ne bi nista dirao.
p.s. Na sluzbenim Peugeot autima sam cesce mijenjao zarulje, nego nadolijevao gorivo?!?