View Single Post
Staro 23.10.2010., 14:52   #563
gym555
Registered User

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Iščupaj ram pa ga vrati natrag.
napravio sam nema promjene....a za procesor,imam onu pasticu arctic....dakle samo maknem hladnjak,uzmem procesor,izvadim ga...vratim nazad,stavim malo paste na pločicu...i hladnjak vratim i to je to...ili?

p.s. mene samo zabrinjava da nije nešto riknulo...uglavnom ja sam napravio samo ovo u biosu....samo sam stavio 290...multiplier mi je bio 9x tako da to nisam ni trebao mijenjati..i to je onda 9x290=2.6ghz....i još sam samo promijenio ono latency 4-4-4-12....i to je to...dakle samo te dvije stvari,290 i 4-4-4-12....i uključim komp,sve štima,pokrenem pi,sve ok,malo samo šteka....temp je bila 48 stupnjeva...i kad ono samo se zbrejka,zamrzne ekran....i kad upalim ponovo komp počne pištat...bilo bi super da nije otišla matična,jer ako je otišao procesor onda super(mislim nije super ali bolje procesor nego matična jer je loš)....pa lako onda zamjenim procesor...ali ako je matična otišla onda bzvze,ne vjerujem da sam uništio matičnu s tim,a još taj moj procesor je poznat po overclock abusu po cijelom svijetu,samo na youtubu ima barem 50 videa o njemu...i ja onda zeznem komp...sad ću si jednu bocu uzet da me smiri.

uglavnom,hvala dečki,barem ste me malo umirili s ovim da ništa nije riknulo.
gym555 je offline   Reply With Quote