View Single Post
Staro 23.10.2010., 11:50   #89
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Thiniad Pregled postova
Jel se nekom ovdje događa da mu se u nekom trenutku igra "utiša"?? Ja onak igram fnv i onda najedanput je sve tiho, pogledam volume mixer od windowsa i vidim da je fnv nekak utišan do kraja XD. I nemam pojma zašto se to dešava?!
To mi se jos nije dogodilo, al sve drugo bugovito mislim da je. Nestajajuci companioni, razgovori u loopu, lesevi sta propadaju kroz teren, dupliciranje likova na lokacijama. Pad FPSa u vatsu na jednoznamenkaste frameove, stavio DLL i dobio 30-45fpsa u vatsu, napokon nije sporiji slide show od AcDSeea. Padanje frameratea sta duze igram sta na kraju rezultira crashem igre. Ista lokacija na loadu 90 fps, nakon par sati imam jedva 30ak. Exit, load i opet 90.
Sta je receno, u 2 dana, 2 patcha od 200mb, doduse, neznam jel patch 2 ustvari nadopunjeni 1, al svejedno. Traljavo i lose.
Kao da nitko nije probao igrat igru prije izdavanja na trziste. Masu ljudi sa super mashinama se zali na katastrofa stability/performance, lijek za sada je skidrow crack...di to ima jebemu.

U pocetku igre, nekih 5-10h (izgubio pojam o vremenu) sve je bilo ok, onda je pocelo sa sitnim bugovima, nakon updatea na 1.1 (jebem se glupa sta sam uopce patchao) lavina problema, jedva je bilo igrivo. Nisam stigao do v1.2 jer sam rushao na kraj da sto prije zavrsim ovaj ocaj.

BladeRy je offline   Reply With Quote