pozdrav,ovako imao sam jedan veliki problem...naime imam intel pentium dual CPU E2160 1.80ghz procesor....matična ploča je gigabyte ga-73pvm-s2h i išao sam ga klokirati na 2.6ghz...sve sam radio u biosu ali sam očito negdje zeznuo jako,naime kada sam ga klokirao uđem u komp,sve bude ok na minutu...kad ono isključi mi se komp sam...idem ga uključiti i kad ono na monitoru nema ničega,a čuje se samo jaki pištavi zvuk beeeeeeeeeeeeep,beeeeeeeeeeeeeep,beeeeeeeeeeep,ono koma.

uglavnom,mislim da nisam povećao voltažu pa da se zato to desilo,moje prvo iskustvo sa overklokanjem je završilo fatalno za moj pc,i sada mi neće ući ni u bios da to vratim nazad..neće ništa,samo uključi se kućište a monitor ne pokazuje ništa i pišti ko ludo. E sad,idem ja resetirati bios,kad sve probam,i bateriju izvadio,i cmos sa jumperom i ništa,opet isto,pa sad ovako,jel mi netko može ko se razumije reći što mi je otišlo?...matična?procesor?..ja sumnjam na matičnu,mislim da je ona riknula...ali ne znam niti sam...kaj da sada radim?pomoć plsssssssss. kaj trebam kupiti da bi radio komp ponovo....pomoć molim.