Citiraj:
Autor Alfa_R
Dali ti se isplati.... neznam. Ja bi iz principa.
|
Pa gledaj. Bila je neka rasprodaja demo asortimana.
Tako da sam kupljeno platio 90kn + pošta/dostava.
Kad sam vidio na što to liči i kako to radi, pukao mi je film pa sam im napisao mail (napisao problem + stavio fotografiju i rekao da želim pun povrat novca ) te instiktivno kupljeno poslao nazad ( opet pošta/dostava na MOJ trošak _ a vrati se na ono koliko je došao usrani kabel!)
Dan poslje sam dobio odgovor da oni rade rasprodaju DEMO kabela ,
što znači da su artiki demo /izloženi ,
te kako to i sam vidim na Fotografijama koje sam im poslao.
Ne znam kako zakon definira demo artikal no po svom iskustvu demo artikal / izloženi artikal je nešto sasvim drugo od artikla kojeg je netko KORISTIO duže vrijeme. Jer tolika razina prljavosti i izlizana slova na artiklu ne mogu nastati tek tako na izložbenom artiklu ili na artiklu kojeg je netko dobio na probu (demo). To nastranu ,sami prodavač je spomenuo da je artikal NOVI i ZAPAKIRAN!!
Dalje , kakva god bila stvar s definicijom DEMO artikla , pa zar to nebi bar trebalo biti ispravno?
Mogao sam priječi preko toga što je došao drugi artikal od naručenog po slici (za što su odgovorili kako je moguče da je došlo do greške)
Mogao sam priječi preko toga što je u kutiji orginalnog artikla , neki drugi artikal.
Mogao sam priječi preko tog što je artikal PRLJAV te izgreban - fale komadiči gume na mjestima.
Ali ne mogu priječi preko toga da to ne radi kaklo bi trebao.
A da stvar bude još bolja , oni su rekli da nisam spomenuo u čemu je problem! ( vrati se gore na ono podcrtano

)