Citiraj:
Autor glista
mene zanima jedna druga stvar, dali je online zasebno za PC,ps3 i xbox ili igrači sa svih platformi mogu igrati međusobno?
|
zasebno je za svaku platformu.
Citiraj:
Autor danc00
Da, jer je to option file, ti recimo ako imaš original možeš sam mijenjati imena igrača i klubova ako ti se da.
Patchevi su dozvoljeni, samo neznam jel su svi...
Stavi OF sa pravim imenima i KONAMI DLC i sve bude delalo kak spada, jer neki patchevi mijenjaju pozicije klubova i igri pa ak igraš online možda bude problema.
|
samo da potvrdim kolegin post i malko nadopunim

niti jedan patch (a probao sam ih mali milijun; isključivo one koji mijenjaju grafiku igre, a ne ocjene igrača

) ti neće zeznuti online osim ako nema bugova u samome patchu.
crash igre (time i gubitak bodova) ti se može dogoditi jedino ako je recimo faca nekog igrača syebana ili je greška do stadiona, te nešto slično tome...
ako je patch neko vrijeme vani ( i nema konflikata u njemu) slobodno ga koristi online. također, ocjene koje su promijenjene se vraćaju na defaultne vrijednosti (prema DLC-u kojeg imaš)
moje pitanje:
da li se još nekome događa da igrači jednostavno znaju odbijati poslušnost (pogotovo primjećujem pri mojih 16m)? ukopaju se pri promjeni igrača i treba im oko pola sekunde da krenu