U online cjeniku jednog dučana vidim jedan kabel na akciji (stoji slika, naziv i cijena)
Nazovem , zatražim ponudu s uljučenom cijenom poštanskog troška, i nakon što to dobijem, platim.
Kad stigne paket:
Slika koja je bila uz kabel te cijenu , slika je nečeg drugog a ne onog što sam naručio/dobio. Najvjerovatnije sličnog modela.
U pravilu web shopovi se ograđuju od nesporazuma te vrste s standardnim " slika ne mora odgovarat stvarnom proizvodu " pa ovo i nije toliko važno...
Naravno , u cjeniku toga više nema.
Pri vađenju kabela iz ambalaže primjetio sam da je kabel PRLJAV što može značit jedino da je korišten.
Nigdje u online cjeniku nije bilo spomenuto da se prodaje KORIŠTENI kabel !
A to mi nije bilo spomenuto ni u razgovoru. Štoviše, rečeno mi je kako je kabel novi i zapakiran!
Nisam cjepidlaka pa mogu shvatit ako je netko spojio kabel pa ga vratio.
No nivo prljavosti kabela vodi na zaključak da se ne radi o tome. Zaboga, pa pola slova je izlizano a to se ne desi tek tako!
Dalje, na SAMOM KABELU piše nešto drugo nego na ambalaži u kojoj je došao / došao je drugi slični kabel!!
Zadnje, navrh svega ,kabel ne radi u redu. Radi i ne radi / tehnički rečeno radi ali očajno. Nisam baš bio iznenađen jer s obzirom na razinu prljavosti, tko zna gdje se vukao i tko je po njemu najvjerovatnije gazio.