View Single Post
Staro 21.10.2010., 13:17   #260
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Pes nema problema momci, samo vi koji ga ne znate igrat, pa si stavite na easy ili normal pa vam je glup ai, glupa dodavanja, glupi udarci itd tralalallaa kako već naklapate ko stare babe.
Top player težina, game speed na 2, dovedite si frenda za 1vs1 igru i igrajte sa srednje rangiranim klubovima, bez nadhebavanja barcama, realima, interima i sl. I da viš kak se neke stvari nauče nakon sati i sati igranja
A ove dječje spike o aa i ostalo uopće neću komentirati....
@Danko86 - normalno je da će se jedine dvije nogometne simulacije uvijek uspoređivati, ali KONSTRUKTIVNO, a ti si pregledaj post od Danc00-e gdje je quoatao tvoje postove unazad par dana pa ti vidi jel to konstruktivna i argumentirana rasprava ili bezvezarije
@trancer - pročitaj početak mog posta.
@Danc00 - nemoj se zamarat, shvatit će oni jednog dana da je problem u neznanju, a ne u igri Da imam malo više volje za prepirku (i manje straha od glupog bana) sad bi ja trebao otić u fifa temu i jedno 5 dana ziher nabrajat sve nedostatke te glupe igre, koja za 15 godina još uvijek ima isti mutavi ai, isto tragikomično forsiranje atrakcije i dajštoglupljiištoviše golova na tekmi, itd.... Ali ne da mi se
prijatelju, pesa igram, iskreno, od issa na pleju jedinici. tako da top player razinu mogu dobit bez problema (istina znam izgubit, ako igram dosta slabiji klub vs jači), na professional nisam valjda izgubio utakmicu zadnjih par godina, i to sve sa 3-0, 4-0, 4-1... tako da stvarno nije neka prepreka u mom neznanju.

problem je u mehanici igre. znaci nekih stvari koje su napravljenje preglupavo zbog neznanja ili cega god programera.
nisam ja dječarac koji ce igrat pesa i nece moc zabit gol pa ce rec da je sranje. ane. problem je upravo u mehanici.

nemožes mi rec da tebi igrač kad trči pravocrtno se prirodno ponaša?! stalno zapinje za neku nevidljivu prepreku i luptu "šutka" jednom nogom. nemožes rec da AI nije glup ko noć. i ne, nema veze AI suigrača sam mojim "neznanjem" kojeg toliko potenciras. ima pes i svojih vrlina, to su grafika i ovaj manualni šut, koji mi se na kraju pokazao ipak kao prava stvar, jer dodatno otežava igru, a ujedno ti daje neke veće mogućnosti u gameplayu.

al sama mehanika igre nevaljai jbg tu je problem. u fifi to sve fluidno ide, pokreti su prirodni, bas onakvi kakve ocekujes. ako se igrač previše zaleti i jedan ga napadač gura sa strane, puno teže će točno dodat loptu zbog momenta sila tijela itd.

i ne, nije fifa blesava, lagana, ko sto pricate. stavi na legendary i da vidis cuda. ja nisam ni jednom uspio pobijedit kompa.. jer pametno igra.
u pesu se i danas dogadja da trčiš paralelno sa igračem koji ima loptu, al AI to ne kuži, tako da se ovaj kreće bez ikakvog beda, dok tvoj ko retard trčkara za njim.

i nemoj jopise molim te vise pametovat da neznamo igrat pa zato nevalja pes. možda nisam bolji od tebe u njemu, al sam svakako dobar da mogu ocijenit sta je igrivo sta ne, a da me moj skill ne ogranicava u tom..

nisam nikakav fanboy fife jer do 2009. sam pljuvo po njoj jer je bila za pljuvanje, ali se onda popravila, i stvarno nema nikakvog razloga zasto bi ko magarac tuvio po jednom te istom, a ne širom otvorio oci i sagledo sta valja sta ne.

pa ako ovo sto sam ti napiso nije konstruktivna kritika igrem, neznam sta je. otkad sam ista napisao protiv pesa, sam to i argumentiro, zasto tako mislim..
i daj više bez svađe jebote, nego da raspravljamo ko ljudi.

lijep pozdrav