View Single Post
Staro 21.10.2010., 08:55   #254
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Pes nema problema momci, samo vi koji ga ne znate igrat, pa si stavite na easy ili normal pa vam je glup ai, glupa dodavanja, glupi udarci itd tralalallaa kako već naklapate ko stare babe.
Top player težina, game speed na 2, dovedite si frenda za 1vs1 igru i igrajte sa srednje rangiranim klubovima, bez nadhebavanja barcama, realima, interima i sl. I da viš kak se neke stvari nauče nakon sati i sati igranja
A ove dječje spike o aa i ostalo uopće neću komentirati....
@Danko86 - normalno je da će se jedine dvije nogometne simulacije uvijek uspoređivati, ali KONSTRUKTIVNO, a ti si pregledaj post od Danc00-e gdje je quoatao tvoje postove unazad par dana pa ti vidi jel to konstruktivna i argumentirana rasprava ili bezvezarije
@trancer - pročitaj početak mog posta.
@Danc00 - nemoj se zamarat, shvatit će oni jednog dana da je problem u neznanju, a ne u igri Da imam malo više volje za prepirku (i manje straha od glupog bana) sad bi ja trebao otić u fifa temu i jedno 5 dana ziher nabrajat sve nedostatke te glupe igre, koja za 15 godina još uvijek ima isti mutavi ai, isto tragikomično forsiranje atrakcije i dajštoglupljiištoviše golova na tekmi, itd.... Ali ne da mi se