View Single Post
Staro 21.10.2010., 01:39   #3
Grdobina
Registered User

Grdobina's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
isprobao sam ovaj prvi driver atherous sa editiranjem i bez editiranja
bez editiranja: usb adapter radi (blinka "wlan" može očitati prisutne mreže) al ga se opet nemre spojit

sa editiranjem: katastrofa, probo sam restartat komp nakon sto sam instaliro taj driver, nije mi više htio dić vistu u normalnom modu, pa sam pokrenuo vistu u safe modu i napravio roll back drivera

i sad ono najtužnije od svega je da sam na kojih pol sata čak i imao internet na visti. dakle slučajno sam u device manageru(prije nego sam pokušavao išta od navedenih prijedloga) samo klikno na update tog gigaset usb adapter i on ga je kao "updatao" (mada nije imao od kud jer net ne radi, a na kompu u tom trenutku nije postojalo ništa što bi to moglo updatat) i tako je za divno čudo internet i taj driver (stari, prvi) proradio. i tako ja surfam kojih predivnih pol sata kad opet sve crkne, ponovo sam napravio što i prvi put, ali bez rezultata, kako?? zašto?? je to samo crknulo iz čista mira nemam pojma.

što se tiče drugog prijedloga s ove stranice, nije mi jasno što bi točno trebao naći na ovoj stranici...