View Single Post
Staro 20.10.2010., 23:11   #12
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
vizitke, kalendari, pozivnice... tu i tam koja knjiga, inace sam to sve printo na docu color 250 (istina bogu kosta/kostao preko 450 000kn ali toliko para nemam )...e sad tamo su me svi znali i odjednom pravila se promjenila moram doalziti s gotovom pripremom nesmijem vise ni text promjeniti, niti si sam na nožu izrazat (nego moram dat faking 10kn) ma kak da ne, e sad posto dolazi nova god bit ce kalendara pa bi mi trebalo povise za slike (iako to nisu neki zahtjevni ljudi, uvijek je to ljepo kad ljudi vide pomaka u izradi)...dali netko ima mozda informaciju dali CP1515N more progurati 250g/m2 vidim da pise u njegovom PDF-u da ide do 220g/m2 a valjda mu nebi bilo nis za tih jos 30g/m2

syss sto se tice lexmarka "X", nema canse, samo losa iskustva s njim...dosad sam imao samo canon-a i epson-a bio odusevljen, ali sto sam vise odmicao i650/i850("jede male bebe-u to vrijeme, naprintao se ko nikad u zivotu)/Epson C66 (2 kom. samo rokni u njega koju god boju oces i samo deri)/ip4300 (najbolji sto se mene pita)/MP550 (najgori od cijele serije canon-a sto sam imao, upalio ga 5 puta on mi napise nema tinte, f*ck off, neki mali catridge, pise da ima malu potrosnju ali nigdje nepise da dok cisti glavu cucla boju samo tako)

E sad je valjda i na mene red doso za laser, samo se nadam da necu zazaliti

EDIT: ako netko ima navedenog HP-a molio bi da se javi na pm

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote