View Single Post
Staro 20.10.2010., 18:37   #10
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Danas pričam s frendom jednim koji prati WoW i kaže kao da će kontinenti biti razrušeni kao, ak sam ga dobro skužio. Sad nije mi jasno kako će ovi igrači koji nebudu kupili ekspanziju biti na tim razrušenim kontinentima? Ajde kužim da se nemogu levelat ko ovi što imaju ekspanziju, al nebi li trebali svi biti na istom terenu?

Neigram WoW pa sam možda napisao gluposti neke, al nek me isprave tko zna jer me zanima

Cijeli Azeroth (Old World) se mijenja. I za stare igrače koji kupe ekspanziju i za one koji ju ne kupe, pa i za nove igrače pošto su i stari questovi (1-60) izmjenjeni/promjenjeni/neki uklonjeni itd.
Znači ukoliko ne kupiš ekspanziju nemožeš napredovat iznad 80 niti iskusiti ikakav novi sadržaj (spellovi iznad lvla 80, itemi, instance itd.).
Svijet tj. okolina je ista za sve.

Nadam se da si shvatio šta pokušavam reći

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Pa kužim ja to, al znači sad kad novo izađe bit će zapravo 2 svijeta, jedan sa starim kontinentima nerazrušenim di će igrat oni koji nekupe ekspanziju, i novi, al opet stari al razrušeni svijet di će igrat ovi što imaju zadnju ekspanziju.

Il se u igri i prije nisu mogli susrest igrači koji imaju neku od ekspanzija sa onima koji nemaju nijednu?
Kao što sam napisao iznad, svi igraju zajedno u istom svijetu.
Demon Hunter je offline   Reply With Quote