Samo da se nadovežem na temu vezano uz jače proceve i ploče sa 4+1 faznom regulacijom.
Prekjucer konfa iz >Moj komp< krepala. Odnosno krepala je ploča i napajanje, za ram još neznam, dok su grafa i proc ostali zivi.
Proc je bio na 3.8GHz na 1.5v, i NB je bio dignut i jos par postavki. Desilo se samo da se ugasila usred 3DMarka Vantage-a( nisam mislio nista vrtit nego sam cisto htio vidjet razliku između proca na 3.0 i 3.8...nikakvo ganjanje nekakvih 3dmuha)
Eto, napajanje naravno nije(barem je to moje mišljenje) jer je jako za dvije moje konfe i nije bilo niti mlako prilikom opterećenja od cca 320w max-maxova uz perfektne napone.
Napajanje neželi vise raditi, odnosno pali se na 10sec i odmah gašenje. Voltaže su uredne, daje 5v na sivoj živi. Kolega jedan veli da je jedan rail krepao, ili nesto u svezi sa railovima. MOžda ga uspijem i popravit...

(da bar)
Ugl., sto je vazno za priču, ako idete na x4 proceve (makar i Athlona)
nemojte 4+1 regulaciju uzimat u obzir ako imate 150-200 kn vise za zacu ploču. Mislio sam da je kratki spoj kod mene , ali nije bilo nicega i samo ploču zasad mogu krivit. Naravno, vezano uz nekakav OC, stock mislim da nebi trebao raditi probleme.
Toliko od mene, idem sad psovat nasred šume negdje...
edit: Napajanje proradilo, spojio sam ju na burazovu konfu(x4 B45 i 9600gt) i radi zasada.