View Single Post
Staro 20.10.2010., 17:32   #21
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Ja ne razumijem. Jeste vi svi ćoravi ili šta? Ja pričam o Sapphire kartici uz koju dolazi dirt2, a ne o gigabyte kartici ili nekoj drugoj. To ti je kao da ja kažem da sam kupio Mercedes po toj i toj cijeni, a ti mi kažeš da sad bmw košta toliko i toliko. Ne znači da cijene padaju ako druga firma ima sada skoro istu cijenu. Ne kažem da je jedna bolja od druge, ali nema svrhe uspoređivati cijene sapphira prošle godine sa cijenama gigabyte-a ove godine.

Ne bih se ja ni sada aktivirao u ovoj temi da se ne priča o pojeftinjenju stvari koje su zapravo skuplje nego prošle godine. Ram je uvijek radio oscilacije, ali grade i diskovi su uvijek samo pojeftinjavali. Zato sam se aktivirao da pokažem da cijene ipak rastu kad se gleda kroz duže vrijeme. Ovaj osvrt na kratko vrijeme je isti onakav, kakav je bio u javnosti kada je gorivo pojeftinilo za par lipa. Svi su lijepo zaboravili da konstantno poskupljuje i da je to kratkotrajno pojeftinjenje samo mazanje očiju javnosti.
Kad taj moj famozni sapphire radeon bude sa igrom jeftiniji od 1800 kn i kad corsair 3x1 1600 MHz bude jeftiniji od 450kn, tek tada ćemo moći pričati o pojeftinjenju. Ostale komponente, koje su frendovi kupili, ne navodim jer nema potrebe, rijetke su malo jeftinije, a ostale skuplje nego prije.

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 20.10.2010. u 17:40.
D1viry je offline   Reply With Quote