@wolv Poanta ovog threada je bila preporuka CRTa na 120hz tako da mogu vidjeti imali taj refresh utjecaj na accuracy i game feeling u mojoj omiljenoj online pucacini. Nakon dva tjedna testiranja i pracenja statistika mogu reci da ima. Iako sam primijetio razliku cim sam upalio igru na CRTu.
Ali ko zna mozda i probam 3d, makar su mi prezentacije tog sto sam dosad vidio totalna bezvezarija. Osim prototipa 3d TV koji vozi bez naocala
@D1v Ovaj philips ne raskelja sliku edge to edge, ostavi rubove tako da sacuva 5:4 ratio. No sve i da to ne radi distorziranost slike bi mi puno manje imala utjecaja na gameplay nego privikavanje na novu rezoluciju.
P.S. U zivotu nisam imao 16:9 ili 16:10 monitor, na ovaj sam presao sa 5:4 LCDa, referenca je bila na fizicku ogromnost ~50x50x50cm i skoro 30kg
P.P.S. Nisam u 3cem osnovne da mi pricas o kvadratima i pravokutnicima, bilo tko s imalo razuma moze to i sam shvatiti. Meni su potrosnja struje i fizicke dimenzije puno bitnija stavka od boja i kuta gledanja. Ionako blejim u monitor direkt. Tako da ce ovaj CRT ostati dok ne dodje bonus na placu

. IPS bi uzeo jer ga imam na poslu i vidim razliku izmedju tog i TNca.