View Single Post
Staro 19.10.2010., 01:19   #1
njOob
Premium
Moj komp

njOob's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
(riješeno) Nakon kloniranja pariticije na novi hard i particiju WIN7 - neradi

Pozdrav,

kao sto naslov kaze.Klonirao sam particiju sa jednog harda Seagate na novi WD.Nakon sto sam to napravio primjetio sam bio da ustvari,bootam windowse sa particije JWD hard ) a sve ucitava sa C: ( tada jos nisam bio formatirao particiju C: koja je bila Win7 na Seagate).
Ok rekoh sam sebi formatirao tu particiju i prilikom formatiranja srusio mi se windows iako sam bio bootao sa particije J: koja je bila na novom hardu.Nakon toga kad ualzim u windowse pojavi mi se Welcome screen i napise Preparing your desktop ili tak nes i nema nicega.Nakon sto sam napravio ctrl-alt-del i otvorio taskbar nema uopce explorer.exe pa sam ga pokrenio preko taska.Ucita mi se cijeli desktop ali opet nista nije funkcionalno.
Pokuso sam i sa Win7 Start repair ali isto nefunkcionira.

A situacija hard diskova i sistema je ovakva:

WD250
C: - Vista Home Premium
D: - Storage

Seagate 500gb
J: - Tu se nalazio Win7 prvotno

WD 1TB
I: - Storage
H: - Win7 klon sa J:
F: - Storage

Kad sam takodjer pokusao iskljucit seagatea iz napajanja onda javlja boot error,a trebalo bi bit ako nista bar Vista.Prije sam radio bio bez Seagatea sa WD250 i 1tb.

Takodjer sam i pokusao i ponovo kopirat particiju sa H na J,znaci windowse i programe i sve i nesto se ko pomaklo ali opet nije funkcionalno.Neznam koji ****** da radim vise,pokusao sam i mjenjanje drive lettera,tj zamjenio J sa U a H sa J ( nebi li potakao da bude C: jer kad se WIN7 boota onda je C: )

Totalni kaos

Zadnje izmijenjeno od: nino. 19.10.2010. u 09:53.
njOob je offline   Reply With Quote