View Single Post
Staro 18.10.2010., 22:07   #14
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
@juggefnaut
A možda nisu ni razmišljali o provlačenju kabla. Ja sam isto izgubio puno vremena i novaca na zajebanciju sa wlanom, a onda sam provukao kabl. Htio sam čovjeku uštedit vremena i novaca i moj je prijedlog razborit i dobronamjeran.
Kabl se može postaviti uvjek i svugdje, samo je pitanje šta ti se više isplati. Ako si blizu nekog i vidite se, staviš ap na obje strane i gotovo, a ako se ne vidite, staviš kabl jer je on uvijek bolje rješenje od wlana, osim ako ti je potrebna mobilnost.
Meni je jedini bitan faktor vrijeme. Dijelim prijatelju net preko wlana jer je tu samo na 2 mjeseca, pa mi se ne isplati postavljat kabl, ali da je duže tu, išao bi kabl definitivno. A ako nisi znao, kabel se jednostavno provuče. Pitanje je samo da li ti susjed dopušta ili ne.
Da je wlan bolje rješenje, svi bi bili na wlanu.
I da, trkeljaš bezveze ovdje, a ja sam samo htio pomoći. Možda čovjek ima mogućnost provlačenja kabla, a ti nisi ni pomislio na to.

@zmotani10
Jel postoji ikakva ozbiljna mogućnost provlačenja kabla?
Ako ne, onda ti ne gine zajebancija sa wlanom.
Po meni je najbolje rješenje par AP-ova u bridge modu (tako kažu ovi u gradskoj wlan udruzi, a pretpostavljam da znaju o čemu pričaju jer su umrežili cijeli grad).

I još jedna na briljantno juggov post: Na temu o problemima sa bojama na lcd-u u dizajnu bih ti rekao da si kupiš crt polovni jer je to rješenje tvog problema (najjeftinije). Bez obzira sto bi pitao za lcd. Ako se netko muči s nečim, ne moraš mu produžavat muku ako imaš neko drugo moguće rješenje. Ja pokušavam čovjeku pomoć riješit problem dijeljenja neta, a to ne mora nužno biti wlan, pa je po tome i moj prijedlog normalan, a tvoj post neću dalje komentirat jer ne želim kršit pravila foruma.

Zmotani10, da smo si negdje u blizini, ja bih došao do tebe i provjerio situaciju, jer možda stvarno ne ide kabl, a kad bi išao, pomogao bih ti ga provuč. Ne bih te posprdao kao juggernaut mene.

Ajd juggernaut riješi taj problem ako znaš, a ako neznaš nikom ništa, samo što sa posprdanjem nećeš ništa riješiti.
D1viry je offline   Reply With Quote