da opisem situaciju, imam tri diska, od toga su na dva pronadjeni problemi, na jednom kriticni (na taj naravno nemam garanciju) i na drugom manje kriticni, ali se toplo nadam da garancija pokriva i taj problem.
dakle hdtune kaze ovo:
naglasak je na hitachiju od 320gb, sto ovi errori znace i jesu li oni dovoljni za reklamaciju?
disk u samom radu ne stvara probleme, osim sto se tu i tamo zna zblesirati nakon cega se cijelo racunalo smrzne na kojih 15-ak sec, ali kada se "vrati" sve normalno radi.
nisam primjetio gubitke podataka, jedino sto bi s vremena na vrijeme nicim izazvan (racunalo idlira skidajuci torrente) poceo bjesomucno rostati sto bi znalo trajati i po par minuta, napominjem na racunalu se nista nije dogadjalo, nije bilo updateanja, nicega.
iskreno s obzirom da imam jos par mjeseci garancije, najradje bih ga reklamirao i bio siguran, ali kao sto rekoh ne znam jel ovo dovoljan razlog za to (meni je, ali ne znam za njih

)
sto se drugog diska tice, sto mu znace ove lijepo obojane linije?
s njim u radu imam jos manje problema nego s hitachijem, ali je po ovome u pretpostavljam gorem stanju.