View Single Post
Staro 18.10.2010., 21:59   #1
Grdobina
Registered User

Grdobina's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Gigaset USB Adapter 108 problem

Znam da ima mali milijun ovakvih tema, al' svaki problem vezan uz ovo je na neki način "jedinstven".

Dakle,
imam taj vražiji Gigaset USB Adapter 108 i on je krasno radio i krasno se spajao sve ove godine na već postojeću mrežu, al sam pritom koristio Windows XP. I tako ja neki dan odlučio instalirati Windows Vistu (znam da vas puno misli da je to smeće, al želim mu dat priliku) i probao sam instalirati software koji sam dobio na CD-u od Gigaset USB adaptera 108 ali taj software(driver il što već) je očito bio prestar i niš nije radilo, pa ajde skinuo sam novu verziju 2.0.2.5. E sad ga je Vista konačno "registrirala" (i sad barem mi NE daje "znakić" - gigaset USB adapter 108 not pluged in), ali sad zato imam znak sa crvenim "iksićem" što bi značilo No connection to the network. Namjestio sam SSID, enkripciju, pre-shared key, namjestio sam sve postavke koje su mi namještene na XP (ovo pišem s XP). da i restartao sam komp, i palio i gasio i reinstalirao ali još nema rezultata, nego samo "no connection to the network". I da i router sam probao palit i gasit isto 0 bodova, jel bi mi mogla neka dobra duša pomoć. Zahvaljujem..

P.S. ispričavam se ako je malo nejasno napisano, žurio sam se
Grdobina je offline   Reply With Quote