Citiraj:
Autor doublev
Ja sam uzeo Hoya Super HMC filter upravo iz razloga da sigurno budem zadovoljan
Evo primjer kako to izgleda u praksi:

|
da, odlicna stvar. Ovo ljeto kupio sam B+W linearni polarizator i nisam pozalio niti lipe. Prije je nebo cesto izgledalo preeksponirano, oblaci su bili nedovoljno izrazeni, sad s polarizatorom oblaci dolaze vise do izrazaja, nebo ima lijepo zasicenu plavu boju, milina. Zadovoljan sam ne samo po efektu koji daje, nego i izradom. Do sad sam imao zastitne filtere tiffen i hoyu, b+w vec u ruci djeluje bolje nego ova dva.
Isto ko i buljo cekam remote s ebaya, al uzeo sam zicani. Dobro ce doci za duze ekspozicije, slikanje vatrometa i sl.
Ovo ljeto sam takoder uzeo Raynox 250, jer su mu macro objektivi nazalost preskupi, a otkako sam s kompakta presao na DSLR, nedostaje mi macro fotografija. Nazalost za sad sam ga samo isprobavao cisto tehnicki, nemam nikakve zanimljive fotke za pokazat. Vec par dana trazim kukca po stanu, al nigdje ni komarca

Uglavnom sam fotkao neke sitnice cisto da vidim koliku ostrinu daje i mogu reci da sam zadovoljan.
Ajd buljo kad ti stigne, bas me zanima hoces li biti zadovoljan s kvalitetom i mogucnostima macro lece.