Zadnji komp prije sadašnjeg mi je bio vrtio genijalno dobro Call of Duty 1 i 2. Nakon toga sam se počeo baviti drugim stvarima da bi prije sada već 2 godine išao kupiti novi komp. Zapravo, nije toliko to važno, koliko činjenica da sam odlučio puknuti skoro soma i pol kuna za HD4850 grafulju. Prije sam se volio igrati, ali me u jednom trenutku pogodio zid zbog starog hardvera, pa sam prestao. I sada, ja sav hepi, imam novi komp koji vrti zadovoljavajuce nove naslove u višim rezolucijama, ali eto. Novi zid. Nema više igara
I to je to ukratko od mene. U 2 godine jedina igra koju sam sa velikim guštom odigrao je bila Batman - Arkham Asylum.
Grafika je nebitna. Kvaliteta je bitna. Dobra grafika može samo dignuti već dobru igru. Loša grafika da se postavi na trepavice ne može dignuti lošu igru.
Danas su sve skoro igre na tržištu previše igrive, nisu komplicirane... Zašto, zato jer će tako najviše para zaraditi. To je jedino važno izdavačima. Druga stvar koja je zaslužna za pad kvalitete su konzole sa joystickom, te manjkom tipkovnice i miša.