Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 17.10.2010., 20:50   #4353
Josip79
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
samo nemoj prčkati po zvučnoj tipa EQ i sl, sve ćeš upropastit. nek ide direkt a ti na pojačalu namjesti ton-blende
Na pc-u, u realtek HD audio manageru sound efekti su postavljeni na none. Pretpostavljam da tako treba biti. A na pojačalu nemam ton-blende.

Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
samo nemoj prčkati po zvučnoj tipa EQ i sl, sve ćeš upropastit. nek ide direkt a ti na pojačalu namjesti ton-blende
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ajd ti nama daj koju sliku tvoje slusaone, ili ju barem ukratko opisi

Mene bas zanima, i usput čestitam na kupnji
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Odličan izbor...
Moja ex zvučna je na bubnju...
http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/zv...-oglas-1771157
Hvala na čestitki. Za zvučnu ću još pogledati. Namjeravam uzeti onu s kojom ću dobiti najbolji zvuk. Kao što sam rekao, na realtek audio mangeru sound efekte (environment i equalizer) sam postavio na none. Na pojačalu imam gumb iznad kojeg piše pure direct, zatim gumb-CD/DVD direct AMP. Oba gumba sam isključio. Ispod onog poklopca sam sasvim malo pojačao bas. Treble mi je na nuli, naravno kao i balance. Loudness mi je na flat, a okretanjem suprotno od smjera kazaljke na satu ide od 1 do 10. Kad je na flat tad je zvuk najglasniji, najpuniji, najmoćniji. A čini mi se da je to i normalna postavka jer je u tom slučaju ona oznaka na kontroli na okretanje u gornjem položaju. Rado bih vam poslao slike ali sam foto aparat posudio pa ne mogu sad, ali čim ga dobijem natrag pokazat ću vam sliku.

Zadnje izmijenjeno od: Josip79. 17.10.2010. u 20:58.
Josip79 je offline   Reply With Quote