Citiraj:
Autor quazar912
samo nemoj prčkati po zvučnoj tipa EQ i sl, sve ćeš upropastit. nek ide direkt a ti na pojačalu namjesti ton-blende
|
Na pc-u, u realtek HD audio manageru sound efekti su postavljeni na none. Pretpostavljam da tako treba biti. A na pojačalu nemam ton-blende.
Citiraj:
Autor quazar912
samo nemoj prčkati po zvučnoj tipa EQ i sl, sve ćeš upropastit. nek ide direkt a ti na pojačalu namjesti ton-blende
|
Citiraj:
Autor srale7
Ajd ti nama daj koju sliku tvoje slusaone, ili ju barem ukratko opisi
Mene bas zanima, i usput čestitam na kupnji 
|
Citiraj:
Autor -POP-
|
Hvala na čestitki. Za zvučnu ću još pogledati. Namjeravam uzeti onu s kojom ću dobiti najbolji zvuk. Kao što sam rekao, na realtek audio mangeru sound efekte (environment i equalizer) sam postavio na none. Na pojačalu imam gumb iznad kojeg piše pure direct, zatim gumb-CD/DVD direct AMP. Oba gumba sam isključio. Ispod onog poklopca sam sasvim malo pojačao bas. Treble mi je na nuli, naravno kao i balance. Loudness mi je na flat, a okretanjem suprotno od smjera kazaljke na satu ide od 1 do 10. Kad je na flat tad je zvuk najglasniji, najpuniji, najmoćniji. A čini mi se da je to i normalna postavka jer je u tom slučaju ona oznaka na kontroli na okretanje u gornjem položaju. Rado bih vam poslao slike ali sam foto aparat posudio pa ne mogu sad, ali čim ga dobijem natrag pokazat ću vam sliku.