View Single Post
Staro 17.10.2010., 16:25   #518
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
S godinama i odrastanjem skoro, pa sam kompletno odustal od elektronske muzike, jer je 99% toga bilo isfuravanje i čista glupost.
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Daleko od toga.
IMHO malo preozbiljno i preosobno shvaćaš temu, a ja sam miljama od pljuvanja trancea. Ni bi ga slušal dan-danas da mi ne valja.
Krivo si skužil moj post.
Iskreno da ti kazem opce nemam pojma oko cega se mi raspravljamo jer nerazumijem tvoje postove.
Istina shvacam ju dosta osobno. Ono kaj sam ti ja htjel reci je to da je glupo u ovoj temi stavljat pjesme tipa Fragma, Andain, Basshunter pod izlihom da je to Eurotrance ili kako god vec ti kazes. To po meni nije vidjelo trancea.

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Malo čitanja sa razumjevanjem nebi škodilo. Ova tema se s vremenom lagano razvila u temu o elektronskoj glazbi, sa naglaskom na trance. To je ok, jer po tome onda bi trebali imat bar jedno 5 tema. House mjuza, techno mujza, elektro mjuza, trance mjuza, dnb mjuza.
Ova tema se na zadnjoj stranici razvila u kolekciju hitova svega i svacega, a kad gledam linkove proslih par stranica nevidim to razvijanje teme o kojem ti pricas.
Ulete tvoje dvije "dark trance" koje nemaju veze s tranceom prije neki minimal ili acid a to spada pod Tehno a ne trance.
Poslje toga uleti metalika, a poslje toga shiva in exile??
Nakon toga Andain, Fragma i mnosto slicnih pjesama. Ako vecina zele takvu muziku ovdje onda sam ja ocito u krivoj temi.

I da se razumijemo ja nezelim reci da je bilo koja od gore navedenih pjesama loša i da ju nebi trebalo slusat, ali moje misljenje je da takvoj muzici nije mjesto ovdje. Po toj logici bi se ovdje mogla linkat pjesma tipa Waka Waka i rec svida mi se vokal muzika ima neki kick to je trance.

Citiraj:
Autor trancer Pregled postova
Vrhunska stvar šteta kaj se taj duo raspao početkom godine. Evo jedna po stilu jako slična od prošle godine: http://www.youtube.com/watch?v=ILk66WYWI8I
jebena stvar

Zadnje izmijenjeno od: Yoman. 17.10.2010. u 16:33.
Yoman je offline   Reply With Quote