Citiraj:
Autor tech
Uostalom, iz znatiželje sam sada pokrenuo audisisu i vidi vraga, podesio je opet frontove na large, sub mode na normal plus main.Dakle ono gore stoji.
|
Kolega, opet trkeljas gluposti ... pokretanjem Audyssay-a
sve rucne postavke se ponistavaju na tvornicke. To sto ti je podesio to su
tvornicke postavke.
Opet ti ponavljam sto sam gore u prijasnjem postu napisao da nebi doslo do ovakvih zabluda, ali djaba ocito 
... Audyssay je samo pola posla ...
Manuala kalibracija nema veze sa Audyssayom i zahtjeva jedan dodatan angazman od korisnika.
Aj mi molim te nadji sub koji se pati i znoji od viska basa. lol Garantirano da kod zvucne slike nemas ona woof efekt ako se drzis tih svojih postavki. Nema tog fronta koji ce to postici, a ti sa svojim postavkama maksimalno zagusujes protok nikofrekventnog podrucja.
EDIT:
Citiraj:
@tech
sub koji se muči odsvirati pola frekventnog područja namjenjenog upravo frontovima
|
Upravo suprotno.
Sub reproducira samo jedno frekventno podrucje koje je namjenjeno upravo njemu.
To sto ti/mi imamo frontalce 3u1 multiway tj. visoki, srednji i niski ne znaci da oni to dobro odradjuju. Ko sto dolje rece sysa. Pogotovo u entry/low entry vodama di je bas driver vecinom srednjetonac. To je cista zabluda.
EDIT2:
Citiraj:
@tech
sub mode na normal plus main
|
Ta postavka se odnosi na "Low pass filter" tesko mi je ovako predociti na koju postavku ciljas, ali:
Uglavnom podesava se na nacin da joj postavis granicnik na 120hz unutar postavki receivera, a na subu postavis potenciometar na minimalno 120hz pa navise. Opet kazem to je okvirno i ovisi o afinitetu slusaca, ali korekcije i odstupanja su vrlo minimalna.