8
Poštovani forumski kolega Željko,
Dobrodošli na PCE forum
Nekoliko pojašnjenja ispod vaših citata :
Citiraj:
Autor kbszeljko
Naime prije godinu dana sam kupio filipsov dvd rekorder DVDR 3300H-jasno analogni , ne razmišljajući o digitalizaciji
|
Ako ste tocno napisali oznaku Vaseg modela, onda je jasno da imate na Philipsu spomenute Scartove. Obratite paznju na konekcije na prilozenoj slici Vaseg Philipsa :
Bilo bi dobro da isto tako napiste tocnu oznaku Vivax TV aparata. Vrlo vjerojatno i on posjeduje dva Scarta, ili uz Scart dodatni video ulaz koji se povoljnim adapterom, po potrebi moze "pripitomiti" Vasem komoditetu spajanja.
Pretpostavljam da je zbrka cisto zbog terminologije, ili mozda nekog drugacijeg poimanja kojeg ste smatrali pod nazivom Scart? Gledajuci Vivax, usporedite konektora sa slike gore, pa opisite koji jos prepoznajete slican na svom Vivaxu?
Citiraj:
Autor kbszeljko
Zahvalan do groba svakome ko uspije pomoći jednom starcu da si skrati malo staračke dane gledajući nešto što sam snimio kad me ni bilo kući - ako se to uopće može.
|
Nisam upoznat imenima ili kvalitetom ponude kablovske TV u vasem gradu. Ali ako postoji dostojan ponudjac takve usluge, Vi bi ste mogli nastaviti po starim navikama snimanja Vasim Philipsom - bez dodatnih intervencija po pitanju dodatne opreme. Raspitajte se, ili pitajte susjede koji mozda koriste uslugu kablovske TV, kako bi ste mogli stupiti u vezu s njima i mozda mogli omoguciti analogni nacin za svoj Philips. Tako dok Vas nema kod kuce, Vas Philips moze uredno snimati sve programe koje zelite, a netko od Vasih ukucana, normalno gledati programe i sadrzaje koje ga zanimaju bez ometanja Philipsa. Postoje naravno i druge opcije, ali ova je najcisca.
Pregledajte sve slike jos jednom; razjasnite konekcije i svejedno hocu li ja, ili netko od kolega forumasa odgovoriti dalje. Jer ne bi trebalo biti nekih vecih prepreka.
Prirucnik od DVDR3300H :
DVDR3300H manual
(3.3 MB)