View Single Post
Staro 17.10.2010., 00:24   #1513
taip@n
Master of the VCR
Moj komp

taip@n's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
ne znam koliko je taj fortron kvalitetan, ali nadam se da je kvalitetniji od LC-a...

kad ovdje, na pce u tražilicu upišeš "LC power" onda naiđeš na jednu temu sa zgodnim linkom:

http://translate.google.hr/translate...n&hl=&ie=UTF-8

nemam spremljen link na temu pa ne znam čija je i tko je od članova postavio ovaj link, ali nadam se da se neće ljutiti što ga koristim...

za one kojima se ne da čitati, a link je na francuski canardpc pa je pušten kroz goolge translator (zato su neki izrazi malo nespretni), sukus svega je slijedeći:

"To summarize, if your neighbor lets his dog pee on your scooter and throws his trash in your yard, give him a LC Power LC6550G.

If in addition you got a flat eye, killed your three cats, sleep with your wife and fucking set fire to your house with a barbecue, then, yes, give him an outright LC6550GP LC Power Green Power 2.0. You see, it relieves."

naime, testirana su dva napajanja od 550w, "G" - malo starije i novi "GP" - green power, pri čemu je ispalo da je stariji "G", iako i sam loš, u stvari puno bolji i korektnije napravljan i labeliran nego skuplji i noviji "GP".

a GP nije napajanje od 550w ni u ludilu, kako mu naljepnica kaže već je to stari "G" još dodatno zasran u pokušaju da se napravi nešto... a inače i jedan i drugi su kineski Huntkey HK500-52SP, deklariran na 400w a stvarne snage oko 300w...

dakle, 550w green power LC napajanje je po SVIM specifikacijama na samoj granici ili najčešće izvan propisanih granica, što je utvrđeno mjerenjem, nitko nije iz njega ni pokušao izvući 500w, već je na testu pod opterećenjem od 400w izgorilo nakon 4 minute... pazite: IZGORILO - znači nije se ugasilo, prestalo raditi nego je izgorilo - što opasno govori o sigurnosnim mjerama ugrađenim u njega...

a za ostalo - koga zanima neka čita...