View Single Post
Staro 16.10.2010., 17:29   #42
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor velorien Pregled postova
Nije bitna, ali glupo je tvrditi da nije važan dio iskustva.
istina, ali ne može dobra grafika nadomjestiti nedostatak sadržaja.
ja bih to sročio ovako:
ako je igra kvalitetna, dobra/odlična grafika je dobrodošao bonus ukupnom doživljaju, no nešto lošiji vizuali meni osobno nimalo neće pokvariti uživanje (pri tome posebno mislim na starije naslove koji su u usporedbi s današnjim igrama grafički inferiorni ali kvalitetom miljama ispred, i kako stvari stoje tako će i ostati ).
s druge strane, ako igra generalno ne valja - neće joj pomoći ni naj-uber-grafika-IKAD, a loša grafika će samo pridonijeti lošijem ukupnom dojmu.

generalno, grafika bi se trebala promatrati u kontekstu, ne kao zaseban element - no, ajd ti to objasni današnjim klincima (sa attention spanom zlatne ribice) kojima je bitna samo površina i (doslovno) konzumiranje što više naslova.

i onako usput, mislim da bi približavanju ta dva dijametralno suprotna svijeta (sadržaj vs. šareno) stvari poput ovoga
jako koristile. recimo, sadržajem potpuno isti stari DeusEx ili Thief ali u novom ruhu - idealno za oba tabora
više bih volio tako nešto nego nastavke oba serijala, od kojih tko zna što će biti.. (odnosno, kao da ne znamo, ali ja se i dalje nadam)

fler je offline   Reply With Quote