Bio sam i ja na optimi (dijeljena od komšije) i imali smo dosta problema sa pucanjem veze. Onda se on odselio i ugasio optimu, a meni rekli da mi je nedostupna. Wtf rekoh, pa na istoj centrali smo. Kažu oni, ako bude mjesta, ja rekoh pa on je odjavio, ali ništa od toga i uzeo maxadsl. Skoro nikad nije pukla veza, nakon što sam dobio ispravan Siemens od njih.
Kad sam se ja selio, htio sam optimu na drugoj lokaciji (zvao ih pola godine prije selidbe) i rekli oni da će mi javit. Onda su me greškom nazvali i javili da je dostupno u mojoj ulici u Osijeku. Reko, ja nisam iz Osijeka, a ženska kaže da se tip isto zove i preziva i da joj je žao zbog pogreške. Ja pitam je dostupno meni na mojoj adresi u belišću, kaže je, ali samo 8 Mbita. Ja tražio 10, jer su mi iz t-coma rekli da mogu 10, ali optima ne može. Budući da nas četvoro treba dijelit net, ja uzeo maxadsl opet i pazi vraga, radi na 10 Mbita stalno. Glavno da su mi iz optime rekli da je to na mojoj parici neizvedivo i da je max 8. Da stvar bude bolja, imam i maxtv koji mi ne smeta za net nimalo.
Nakon svih tih peripetija, moram priznat da mi je skup t-com, al jebga kad nemam izbora.