jer itko ima problem da nakon sto spoji mobitel sa kabelom na komp, (zbog punjenja, disk drive, sync) i nakon sto odspoji vise ne vidi tj nemoze pokrenut niti jednu aplikaciju instaliranu na sd, kao da je ne vidi, sve sto mogu je restartat Desire, al nekad ni to ne pomogne, nego vadim bateriju, sd i onda proradi.... hm
stvarno je ovaj android/desire za popizdit, ili hardwer u njemu ili software u njemu ili ili pitaj boga sta... tri puta sam morao vracat postavke na pocetak u zadnjih par mjeseci, iz nekog samo njemu znanog razloga nije htio nista instalirat sa marketa, uz uvijek isti error.... a sada ono sto sam opisao u proslom postu... a jos mi je veci misterij jer ucitava muziku koja je na sd kartici, ali ne ucitava i 90% programa, nakon sto ga restartam jedno 3 puta vid vraga sve radi normalno, za par sati, ili ako idem provjerit sto ce se desit ako restartam, vid vraga ne radi (ne vidi vecinu programa)... ne pisem vise zato da pomognete rijesit problem nego da izbacim iz sebe razocaranje koje mi ovaj mob precesto pruža... mislim da ce dobit krila ubrzo, u vidu leta kroz prozor, slobodno javim i adresu

ili mozda snimim nesto ovakvo
http://www.youtube.com/watch?v=Rn6jBHt1r7w uz iznimku sto bi u mikser stavio htc, jel, desire