Citiraj:
Autor SrKi
koje sve special epizode imamo? ja znam za vietnam, winter olympics i polar special.
|
Ovdje ih imaš sve po redu napisane.
BTW...ja sam preko ljeta pogledal od 1-15 sezone, al sam i prije gledal zbrdola zdola kak mi je doslo. Treba baš ići otpočetka da se ufuraš. Sreća kaj je J.May došel u 2.sezoni, jer sa onim likom koji je bil u 1.sezoni i većinom djelio savjete za best buy aute, to jednostavno nebi bilo to što je danas.
A fore sa Stigom su mi najbolje legendarne...Stig's fat American cousin, Rig Stig, Stig's Communist cousin ...

Teško je izdvojiti najbolje epizode, ali su me se najviše dojmile 11x04 i 11x05 - naravno vezano uz novi Nissan GTR ... fućkaš Audi, BMW, Mercedese, za te pare nema boljeg auta. Srećom pa ima jedan tip u Vž-u crni Nissan GTR pa morem pasti oči na njega
Zakon su i one fore za Daciu Sandero, kolko se sjećam, one su bile u sezoni 11, prilikom news djela emisije...ili dok se sjetim Ford Fiesta vs Corvette u trgovačkom centru... strašno.
Niti jedna automoto emisija im nebre biti ni do koljena...usput sam gledal par epizoda Fifth gear-a, ali nije to to...