ovako kod pesa i dalje ostajem ali razočaralo me što ima dosta bugova.
jedan ne bug, ali nepraktičnost velika je da kad završite sa namještanjem gameplana stisnete slučajno 2 puta krug (umjesto jednom), a to se često događa, odma vas izbaci na glavni meni odnosno poništava sve promjene koje ste napravili u sastavu. u prijašnjim verzijama bilo da se stiskalo krug ili torkut više puta nakon namještenog game plana ne bi bilo mogućnosti tako lako se zajebati i izaći na glavni meni

suci su vrlo loši, dogodilo mi se već sigurno 10-ak puta u ovih 2 tjedna što igram igricu da igrač starta sa x-om i pokosi protivničkog igrača po nogama i to s leđa, a igra se uredno nastavi, niti faula niti kartona(zna se dogoditi čak i u šesnaestercu).
još jedan bug je po meni nevjerojatno velik postotak promašenih zicera (pri tome mislim na šuteve 2 metra od gola na praktički parazn gol kada igrač nabije loptu preko gola(iako je jačina udarca minimalna) ili redovito pucanje ravno u golmana sa pola metra udaljenosti od gola.
još jedna sitnica koja meni diže živce nemilo je u gameplanu. kad označite nekog igrača sa x-om i krenete ga mijenjati za nekog drugog- ako ste već klknuli x ne vidi se uopće pozicija igrača kojeg želite zamijeniti jer onaj pointer pokrije to polje. i onda ponovno vraćate tog igrača kojeg biste željeli zamijeniti na njegovu poziciju samo da vidite koju točno poziciju igra i da nađete prema tome adekvatnu zamjenu...
da ne bi bilo da sam ga samo popljuvao, sviđaju mi se nova dodavanja i dosta otežana igra (pritom mislim na nemogućnost prolaska cijelog terena sa jednim igračem...)
Slobodnjaci su dosta bolje izvedeni po meni nego u prijašnjim verzijama, gol se lakše dosta zabija(lopte putuje dosta realnije), ali opet s druge strane prelako ulaze nabačaji u šesnaest metara sa strane, vrlo često i prečesto lopta padne točno na glavu vašeg igrača koji neometano zabije gol).
i da jedno pitanje...da li ovi patchevi čiji su linkovi gore rješavaju neke od gore navedenih problema ili se ti patchevi isključivo bave imenima igrača, transferima...
ovo je moje subjektivno mišljenje..baš me zanima što mislite o njemu i molim vas odgovorite na ovo pitanje o patchu.
hvala