Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 15.10.2010., 17:54   #4343
wiseman
Premium
Moj komp

wiseman's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
preselio na drugi forum

Šta se toga drugog tiče , mene izgnjavi mala hrpica ljudi . Odgovorim na SVE e-mailove , pričam s ljudima po pola sata na mobitel (ja zovem) , i to ne samo o oglasu več se to prešifta na komponente koje sam ja ,te oni slušali u raznim kombinacijama , o smještaju , o sam bog zna čemu...nedavno sam s čovjekom počeo o kabelima a završili na dopunskom zdravstvenom i državi .
Uglavnom ,pričljiva sam osoba ...spreman sam za priču o kombinacijma itd ...dogovaram s nekim 3 tjedna unaprijed datum da nešto dođe slušat , posuđujem od drugog preamp jer čovjek želi nešto poznato ...odbijam neke ponude/opcije i kad treba doč ja čekam ko idiot. Nakon što zovem ,dobijem hladni odgovor da je odavno kupio nešto drugo.

Nema šanse da čovjek nazove ...ili da ljudi opčenito uzvrate mail.
Ni minimum bon-tona jebote.
A ne radi se o nekoj balvaduriji več o ljudima od 40ak -50ak god.

Tako da vjeruj ti meni da nezainteresiranost za nešto što prodaješ može bit i dobra stvar
HAHA, ma znam na što si mislio, al iskoristio sam gužvu za dodatno oglašavanje
Bome se nije lako bavit trgovinom, pogotovo kad imaš takve kupce kao ti...
A ja opet nemam nikakve
Ili možda...

Citiraj:
Autor evil992 Pregled postova
Pozdrav, nov sam u svijetu hifia i imam nekoliko pitanja.
Dobio sam na pokon stare riz zk 360 zvučnike i spojio ih na noname kućno kino. Problem je u tome što je to dosta tiho(stari zvučnici za komp su bili glasniji). Sad me zanima dal trebam kupit novo pojačalo i od kolko w i zanima me vaše mišljenje o dotičnim zvučnicima.
Inače kućno kino je marke cat i kupljeno je preko neckermanna prije par godina, deklarirano je na 180w.
Bok!
Ja nisam uspio naći neku korisnu informaciju o tim tvojim zvučnicima. Mogao bi napisat nešto o njima. Barem dimenzije drvera i njihov broj za početak, a nije ni slika na odmet
Niti o kućnom kinu nisi rekao previše, al već možemo zaključit da, naravno, nema 180W.
Vjerojatno bi neko pojačalo znatno popravilo situaciju, a kakvo, to ćemo bolje znat kad nam još nešto kažeš o zvučnicima
wiseman je offline   Reply With Quote