View Single Post
Staro 15.10.2010., 13:07   #262
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
evo nakon što sam prešo igru imam pravo reći da je ovo najveće smeće koje sam igrao pa možda otkako igram igre, ja neznam kako recimo igra može biti gora od svog prastarog prethodnika medal of honor:allied assault, nemogu shvatit kako mogu napravit tako striktno linearnu i bolesno skriptiranu igru.

za primjer dajem kad sam pucao helićem raketama po nekoj zgradi i njoj niš, i onda mi misija kaže da su u zgradi ljudi i da pucam po njoj, i on da ju srušim..to je katastrofalno za igru današnjice a da ne pričam i nekakvom blesavom osjećaju dok pucam kao da imam neki plastični pištolj na vodu..ovi talibani svi isti samo dolaze s brda u hordama i dođeš mi iza leđa ilči bilo di i tolko je AI glup da te ovaj nit ne skuži, a igrao sam na hard da napomenem

umro sam par puta čisto zato jer nisam znao kud se kretat trebam pa sam popio rpg al to je nebitno, od ove igre sam očekivao dosta, ipak je to moh, začetnik ratnih igara, ali eto, uspjeli su s*ebat i ime moh i sve što je povezano s igrom, igra je dobila uninstall jer sam ubiti jedva čekao da ju završim da mogu reć ''da, smeće je.''