View Single Post
Staro 15.10.2010., 12:48   #600
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Kako kod kojeg prodavača. Kod mene, ako je neki prodavač stavio u status rezerviran, zna se za koga, kako i na koji rok. Trenutno je na rezervaciji, recimo, poprilično toga. Druga stvar je što mogu reći "rezervirao sam ti", a ono figa iza leđa.
I opet, sto prodajes ti (dobro, dobro, znam da nisi SuperSale kao Damir, ali ajde... ), a sto prodaje retailer, u vidu reda velicine cijene opreme?

Citiraj:
E, to je stvar poslovnosti. I situacije u kojoj jesmo. Na osnovu toga nastaju ovakvi threadovi.
Ako se vozis firmom Krstic, onda znas sto mozes ocekivati, zar ne?
Citiraj:
Ajde u firmu za koju znaš da obojica kupujemo i reci da bi ti ono, a ja rezervirao sat ranije i vidi da li će ti prodati.
Ako je prodavacica na "pultu", ajmo se okladiti?

Citiraj:
Nije. Legalan je obrnuti smjer.
Da, bas provjerih: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/s...4_52_1276.html

Članak 2.
(1) Maloprodajna cijena je konačna cijena u kunama za pojedini proizvod ili uslugu, odnosno određenu količinu proizvoda, uključujući porez na dodanu vrijednost.

Bas me zanima koliko ce se njih drzati ovoga od 31. 3. 2011. i kako ce se kaznjavati oni koji to ne rade.

Citiraj:
Poslovnost nije zakonska karakteristika. No diferencira od drugih.
Jasno, slazem se u potpunosti.

Samo sto je problem sto se ta "poslovnost" odnosi iskljucivo na prodavace kod nas, ne na stoku koja rezervira pa ne nazove (kao sto je netko lijepo rekao ovdje).

Ruku na srce, ako hoces *rezervirati*, onda avansiraj, pogotovo za robu "male" vrijednosti.

Citiraj:
Engleska, par ispita, posla van ZG.
Da, vidim da je ona prica "sad napokon imam 70 godina pa sam prihvatio laksu funkciju" ipak bila preblaga?

Ili ne stignes od foruma nigdje?

Ajde, ajde, samo se javi kad uzmognes, jebemu, barem da kafu kratku uhvatimo u neko antisocijalno vrijeme.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote