Citiraj:
Autor Old Iggy
No nije ni bitno, rezervacija mora biti s lagera. Ovo "sa strane" je nepouzdano. Posebno u ova vremena.
|
Ma da, ali pazi, koncept "rezervacije" kod trgovca je sasvim irelevantan. Hoces li kupiti ti ili Jelc, meni kao prodavacu je potpuno svejedno.
Preslikano na malu trgovinu, to znaci da cu odjebati 100% sigurnog kupca na ustrb nekog tko je rekao da mu se laptop sacuva i to ga nikako ne obvezuje. Da, meni je jasno da ti u Mudri&Magenta d.d. mozes dozvoliti da zadrzis opremu od parstotisuca novaca jos dva dana jer ne zelis izgubiti potencijalnog klijenta, ali za 5k kn laptopa... Gimme a break.
Citiraj:
Nervira me ovo "cash/no cash".
|
Osim sto nervira, kao sto rekoh, mislim da cak nije niti legalno. No dobro...
Citiraj:
Ne moraju baš biti jednako obrazovani. Kupac je taj koji ostvaruje, u odnosu na prodavača, određena prava za svoje pare. Tome i zakoni služe i dobra poslovna praksa.
|
Isto tako, prodavac nikome nije duzan prodati robu, iz bilo kojeg razloga. Tako sve dok se ne ostvari novcana transakcija sa strane narucitelja, prodavac nije nicime obavezan, osim eventualno moralno. Kao sto rekoh, za anonimusa preko telefona i laptop od par kuna... Nije vrijedno.
Citiraj:
Naravno da bi. Samo je pitanje na koji rok, za koju robu, i s tim da roba mora biti na našem lageru.
|
Govori u svoje ime, to sto bi se ti prodao za saku ajvara ne znaci da su svi ljudi kod tebe tako jeftini...
BTW, Kafa? Krama? Tjevapi?