View Single Post
Staro 15.10.2010., 10:34   #596
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Mozda grijesim, ali cini mi se da ADM nije webshop, tj. da imaju i zastupstva i vlastiti lager.
Ne bih znao.
No nije ni bitno, rezervacija mora biti s lagera. Ovo "sa strane" je nepouzdano. Posebno u ova vremena.
Citiraj:
Ja s ADM-om, konkretno, imam pozitivna iskustva u ovom pogledu. Jedino sto im zamjeram, a zadnji puta kada sam gledao je bilo i nelegalno, su cijene "za keš" na web-u (obratno se moglo, "normalna" cijena pa *popust* za kes), pa se onda sprdnu podici za 10% kad dodjes kupiti nesto s karticom.

No dobro, to cak nije niti bitno; ali svaki puta kada bih zatrazio ponudu mailom, dobio bih promptni odgovor s atačiranom ponudom, koja bi bila platjena i uredno pokupljena bez ikakvih problema.
Nervira me ovo "cash/no cash".
Citiraj:
Ma nemoj.

I u cemu je, dakle, bio problem gore? Poslovanje je bilateralna radnja, u kojoj jednako obrazovani trebaju biti i narucitelj i isporucitelj.
Ne moraju baš biti jednako obrazovani. Kupac je taj koji ostvaruje, u odnosu na prodavača, određena prava za svoje pare. Tome i zakoni služe i dobra poslovna praksa.
Citiraj:
Ajmo sada bez smajlija - i ti i ja znamo da *nitko* ozbiljan ne posluje tako.

Drugi je par rukava sto te zivkam na mob i trazim *uslugu*. Bi li mi tu uslugu napravio i John Doe u IvicaM d.o.o. u kojem radis ili kako se vec zove ta firma sad ? Sumnjam....
Naravno da bi. Samo je pitanje na koji rok, za koju robu, i s tim da roba mora biti na našem lageru.
Citiraj:
Aha, tu smo, dakle...

Ajde dobro, priznao si da si star i sto je, tu je, oprostit cemo ti...