View Single Post
Staro 15.10.2010., 10:20   #594
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Nenene. Prvo, svi ovi web shopovi uopće ne bi smjeli koristiti termin rezervacije ako nema robe na lageru.
Mozda grijesim, ali cini mi se da ADM nije webshop, tj. da imaju i zastupstva i vlastiti lager.

Citiraj:
Znači, nema "ja bih rezervirao" i "OK, rezervirano je" ako je roba negdje drugdje.
Ja s ADM-om, konkretno, imam pozitivna iskustva u ovom pogledu. Jedino sto im zamjeram, a zadnji puta kada sam gledao je bilo i nelegalno, su cijene "za keš" na web-u (obratno se moglo, "normalna" cijena pa *popust* za kes), pa se onda sprdnu podici za 10% kad dodjes kupiti nesto s karticom.

No dobro, to cak nije niti bitno; ali svaki puta kada bih zatrazio ponudu mailom, dobio bih promptni odgovor s atačiranom ponudom, koja bi bila platjena i uredno pokupljena bez ikakvih problema.

Citiraj:
No, može "ja bih ponudu" i "plaćeno je po ponudi".
Ma nemoj.

I u cemu je, dakle, bio problem gore? Poslovanje je bilateralna radnja, u kojoj jednako obrazovani trebaju biti i narucitelj i isporucitelj.

Citiraj:
Naravno da je to funkcioniranje OK. Ima ih dosta.
Ajmo sada bez smajlija - i ti i ja znamo da *nitko* ozbiljan ne posluje tako.

Drugi je par rukava sto te zivkam na mob i trazim *uslugu*. Bi li mi tu uslugu napravio i John Doe u IvicaM d.o.o. u kojem radis ili kako se vec zove ta firma sad ? Sumnjam....

Citiraj:
Ako imam mašinu na lageru, da, rezervirat ću je na par dana kao trebaš. Ne, neću je naručiti bez prihvaćanja ponude ili plaćanja ako si "novi".
Aha, tu smo, dakle...

Ajde dobro, priznao si da si star i sto je, tu je, oprostit cemo ti...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote