Big Bang Theory - Sheldon i to je to. Jedini razlog zakaj gledam jer su mi fore oduvijek bile većinom premalo geeky.
Two and a Half Men - Ne znam zašto ih je uzeo McG na pik. Ja sam plakao na prvu epizodu ove sezone. Fali mi malo više pozornosti prema Charlieju, ali eto. Morali su koncept malo okrenuti ove sezone. Najboljih humorističnih ~20 minuta koje postoje u eteru i ove godine
Dexter - Klasično dobar
Modern Family - ~20 minuta, taman uz klopu neku pogledam i veoma mi je dobra serija. Sofia Vergara :jawdrop:
Criminal Minds, Law Order SVU... - od tih proceduralnih showova su mi ta dva još uvijek najbolja.
Supernatural - Kaj se mene tiče, ta serija je završila prošle sezone. Obožavao sam ju, dugi, dugi main story koji se protezao kroz sve sezone. Reference na mnoge stvari koje sam svojevremeno pročitao u nekim romanima. Bila mi je super. Iako mislim da je to tip serije koji bi najviše od svega benefitao od 13 epizodnih sezona. Ovako ima dosta epizoda koje su li la i nema nikakvih progresa na glavni story arc. Pratim i dalje čisto jer sam ih pratio do sada i ne vjerujem da će se serija dignuti kao nekad, ali.. what the hell. Bancija je
South Park - Prva epizoda bezveze, druga je bila više manje odlična (druga polovica). Idemo dalje...
House - Pratim ako stignem.
--
Inače sam u zadnjih 12 mjeseci pogledao do kraja nakon ohoho cijeli (baš završio jučer)
- Batman Animated (TV Series 1992–1995) + 4. sezona (The New Batman Adventures)
- Superman Animated (TV Series 1996–2000)
- Justice League Animated (TV Series 2001–2006) (Tu je i Unlimited).
Koja je to divota. Justice unlimited malo pada naspram ostalog, ali nema veze. Predivno!
Mislim da bi trebalo dati "Oscare" ovim glasovima
Batman - Kevin Conroy
Superman - Tim Daly
Lex Luthor... - Clancy Brown
Joker - Mark Hamill
Harley Quinn - Arleen Sorkin
Ma, ne bi se žalio ni da redubbaju live action filmove :P hehe -->
Oj ekipa. Ima još kaj dobro od novih serija?
Za sad su me Rubicon i Boardwalk Empire oduševili. Odmah iza njih Sherlock. Outlaw i Defenders su mi tak, tak (gledljivo pa ak nikaj nemam u nedjelju za delat), a Undercovers su mi smetje. The Event me podsjeca na flash forward. Gledljivo, ali me ne "impresionira" one bit. Od Shit My Dad Says sam očekivao više, ali Shatnera je uvijek lijepo vidjeti na ekranu pa bum dao još prilike.
Od novih sezona
Fringe - Gledam, jer sam gledao do sada pa bum dal i "treću" priliku seriji
Weeds - Nakon dvije godine su odlični opet
Sons of Anarcy - Takodjer odlični. Ali bilo bi mi super da
Big Bang Theory - Sheldon i to je to. Jedini razlog zakaj gledam jer su mi fore oduvijek bile većinom premalo geeky.
Two and a Half Men - Ne znam zašto ih je uzeo McG na pik. Ja sam plakao na prvu epizodu ove sezone. Fali mi malo više pozornosti prema Charlieju, ali eto. Morali su koncept malo okrenuti ove sezone. Najboljih humorističnih ~20 minuta koje postoje u eteru i ove godine
Dexter - Klasično dobar
Modern Family - ~20 minuta, taman uz klopu neku pogledam i veoma mi je dobra serija. Sofia Vergara :jawdrop:
Criminal Minds, Law Order SVU... - od tih proceduralnih showova su mi ta dva još uvijek najbolja.
Supernatural - Kaj se mene tiče, ta serija je završila prošle sezone. Obožavao sam ju, dugi, dugi main story koji se protezao kroz sve sezone. Reference na mnoge stvari koje sam svojevremeno pročitao u nekim romanima. Bila mi je super. Iako mislim da je to tip serije koji bi najviše od svega benefitao od 13 epizodnih sezona. Ovako ima dosta epizoda koje su li la i nema nikakvih progresa na glavni story arc. Pratim i dalje čisto jer sam ih pratio do sada i ne vjerujem da će se serija dignuti kao nekad, ali.. what the hell. Bancija je
South Park - Prva epizoda bezveze, druga je bila više manje odlična (druga polovica). Idemo dalje...
House - Pratim ako stignem.
--
Inače sam u zadnjih 12 mjeseci pogledao do kraja nakon ohoho cijeli (baš završio jučer)
- Batman Animated (TV Series 1992–1995) + 4. sezona (The New Batman Adventures)
- Superman Animated (TV Series 1996–2000)
- Justice League Animated (TV Series 2001–2006) (Tu je i Unlimited).
Koja je to divota. Justice unlimited malo pada naspram ostalog, ali nema veze. Predivno!
Mislim da bi trebalo dati "Oscare" ovim glasovima
Batman - Kevin Conroy
Superman - Tim Daly
Lex Luthor... - Clancy Brown
Joker - Mark Hamill
Harley Quinn - Arleen Sorkin
Ma, ne bi se žalio ni da redubbaju live action filmove :P hehe
|