Citiraj:
Autor Jerry
A kada se za svaki single high end GPU od nvidie na launchu placalo 600$ tada nitko nije nista spominjao a sada placete sto cete performase 5870 dobiti za 100€ manje nego sto je bilo potrebno izdvojiti za flagdhip HD58xx serije.
Najbolje bi bilo da ih u ATIu dijele badava pogotovo kada iz suparnickog tabora imaju 1 i pol grafu u cijeloj GF1xx liniji za ponuditi! 
|
Pricao mi pajdo iz ducana da ovi 470/480 modeli dolaze na kapaljku no da ih je bez problema sve prodao. Nema toga sto kartica i placanje na dug ne mogu kupiti...
Da sada ja malo vise odem u OT. Sjecam se 1998. Cijelo ljeto sam radio za VooDoo 1. Naslovi tipa FIFA 98 RTWC, NFS II i III, Carmageddon 1, ma bilo je naslova da imas sto igrati i igrati uz tu karticu. Bio je Hacker prepun dobrih naslova koji su vapili za 3Dfx VooDoo 1.
Kupio sam 4850 da bih odigrao DVA naslova u zadnje dvije godine: The Witcher i Dark Messiah of Might & Magic. Buduci da imam obje igre original, zbrojite troskove...
Jako bi mi veselila nova 6xxx kartica u kanti, ali cemu? Eto, ne vidim razloga za kupovinu, osim da se pridruzim armiji koja karticu kupuje da vrti 3dMark, Furmark i jos neki bench :-( Mada kada bas suhoparno zbrojim, eto oni imaju vise aplikacija za koristenje tog hardvera (ja koristio samo u dvije igre) pa valjda imaju osjecaj da je njihova investicija pametno ulozena.