View Single Post
Staro 14.10.2010., 22:13   #26
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Nikol@Grozni Pregled postova
Pupo mogao si staviti komponente u kuciste i onda testirati ( ako je ovo zadnji test vodenog prije paljenja stroja ) zna se dogoditi da se cijev malo pomakne prilikom stavljanja komponenti pa curi...
TT blok je bio moj tj De5-ov.
Imas T line pa ti moze on posluziti umjesto rezervoara na neko vrijeme.

De5tr0- sa cime ocistiti i ispolirati blok ?

Stavio sam sve unutra na komponente jutros, pa izvadio van, pa napunio sistem vodom nakon jedno 2 sata, pa rastavio skoro sve jer je curilo na par mjesta, pa sve ponovno složio, napunio sistem, odzračio, pustio da radi par sati, sve povadio napolje... I onda sam počeo slagat pomalo.

Malo sam modao Cooldrive, kako je mala zujalica već prije izvađena, u sredinu mrežice sam stavio tinjalicu koja se pali zajedno s pumpom tako da znam da li rejel funkcionira kako treba.

Sistem funkcionira, komp isto, potopa zasad nema Ostaje mi još staviti ventove, složiti kablove u kućištu, pofarbat kućište iznutra nanovo i fiksirat pumpu u kućište.

Procesor je na defaultu, na radijatoru je samo jedan vent na 1100 okretaja, proc je 31 stupanj, grafu sam malo podigao, 45 stupnjeva u idleu. Sutra ću malo testirat i kloknut ako mi se bude dalo.
Moram još poslagat kablove po kućištu, al to kad dođu ventovi istek

56k warn

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 15.10.2010. u 10:56.
Pupo je offline   Reply With Quote