View Single Post
Staro 14.10.2010., 21:28   #533
Opix
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Digitalni reciver + TV

Pozdrav svima!

Evo imam jedan malen problem u vezi spajanja jednog TV-a na onaj famozni popularni DIGI uređaj koji se kupuje vako u dučanima po 100 kn

naime riječ je o uređaju STRONG ( koji točno broj neznam ) ... naime spojim uređaj preko SCART kabla na TV i vanjsku antenu na taj uređaj ...

e sad upalim tv i uređaj i pojavi mi se logo STRONG i treba odabrat regiju jezik itd

nego kada odem pretraživat kanale ne nađe mi ništa...
...ako pomaže primjetio sam da oko 20 % pretraživanja zastane znači "nađe" ih kao ali nema na popisu ono ...

spajao sam drugi uređaj ( koje točno marke nezz ) ugl trebalo je u postavkama uključiti "AKTIVNA ANTENA" i onda je radilo ...

e sad kod ovog ima opcija "NAPAJANJE VANJSKE ANTENE" ( ili slično ) i kada to uključim kaže nešto " molimo ugasite uređaj i provjerite sve kablove i kablove antene " i nemogu ništa radit više ( po meniu i opčenito )

eto ja ugasio i upalio opet ista poruka ali kada maknem "NAPAJANJE VANJSKE ANTENE" opet sam na starom i ništa ne nađe

eto pa bih molio za savjet ako je netko imao sličan / isti problem da pomogne koliko može bio bih mngo zahvalan

Hvala svima na odgovoru !
Pozdrav . Opix

EDIT: Ispricavam se modovima sto sam kreirao novu temu i hvala na premještanju !
Opix je offline   Reply With Quote