View Single Post
Staro 14.10.2010., 19:39   #784
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Rebbit Pregled postova
pa kad nemaju kvaku, mogo bi ih ja osobno posjetit... noćas bi bilo poželjno xD
čak ni pare ne treba za shoping..
nije standardna kvaka u pitanju nego ona kugla koja sluzi za zatvoriti vrata koju redovno uspiju otkinuti

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Profesionalno do bola - zatrazim ponudu (u mailu navedem sve relevantne podatke za pravnu osobu), a vrati mi se mail (dan kasnije, naravno) da se registriram na webu i tako zatrazim ponudu.

Jos malo pa ce biti potreban i Fejsbuk profil, pa tor, Jelc i Vizaž mogu umrijet sretni.

Uvazavam bilo koju politiku firme (ocito im par kuna marze koje bi zaradili na toj narudjbi nije bilo dostojno pisanja ponude za mene prvi puta uz uputu da je ubuduce potrebna registracija), no mozda da to malo jasnije istaknu...
zbog prevelike guzve nemamo vremena raditi ponude pa sve kupce zamolimo da se registriraju i naprave web narudzbu koju obradimo za 10-15 sec dok ovako treba 2-3 min, ne vidim tu problem, jednostavije je i za Vas i nas, sigurni ste da su podaci tocno uneseni i pravi artikli odabrani, mogucnost greske je minimalna, dok kod rucnog pretipkavanja uvijek se moze desiti greska, jednom se registrirate i na dalje mozete koristiti istu prijavu, potrebno je minuta vremena za registraciju i dalje mozete jednostavno dodavati artikle u kosaricu i na kraju zatraziti ponudu plus sto kada se ulogirate vidite sve svoje dokumente i mozete ispisati iste, npr izgubite racun za jamstvo mozete ga ponovno isprintati ili snimiti u pdf formatu a i pisu statusi web narudzbi i ponuda pa mozete znati u kojem je stanju ponuda, da li je poslano i koji je broj posiljke pomocu kojeg mozete pratiti gdje se posiljka nalazi.....

Citiraj:
Autor hash Pregled postova
prekjucer narucio usb stick (dakle nije neka lova), sljedece jutro stize mail da ga taj dan poslje 17 mogu pokupiti
dolazim u 17:30, i prodavac (nizi crni) me uvjerava da sam prekasno narucio i da mi je udgovorio da sutra dodjem, nista, kazem u redu jer sam mail pregledao letimicno i bilo je stvarno moguce da je rekao sutra
dolazim doma i vidim kako tip mulja, na taj njegov mail odgovaram neka mi javi kada stick bude u ducanu i quotam njegov odgovor u kojem ne pise sutra sto je on tvrdio u ducanu nego danas (odnosno jucer )

danas dobivam mail u 10 ujutro kako je stick u ducanu i da dodjem po njega, dolazim danas oko 16 i sticka, pogadjate, nema, drugi prodavac (visi smedji) mi govori da je stick prodan jucer i nudi mi da naruce drugi pa da ce se oni potruditi da ga ne prodaju nekom drugom

iako mi je dosad njihov nacin poslovanja (narucim mailom i sljedeci dan pokupim, uz dosta nizu cijenu nego u ostalim ducanima) odgovarao ovakav pristup im ne mogu oprostiti
dva dana setanja, stav prodavaca (ko te *ebe) i konstantno laganje je ipak previse, ispriku naravno nisam dobio od niti jednog od njih

bye bye protis
na zalost nemam nista pametno napisati za ovo osim da se ispricavam u ime kolega, nasa je greska, trudimo se maksimalno da se dogada sto je manje moguce medutim ponekad se ipak dogodi , stik je bio dosao u jutro kod kolega u prvoj smjeni a kolege iz druge su ga prodale nekome drugom jer nije bio spremljen za isporuku zbog nase greske
Protis je offline   Reply With Quote