Citiraj:
Autor Jelc
I to su "posebne ponude" za bikove koji su i nakon isteka ugovora ostali na t-comu 
|
Ma nisu bikovi svojevoljno ostali na t-comu; neki jednostavno nemaju izbora.
Kakva je pokrivenost ostalih operatera izvan većih gradova?
A kako tek bole njihove reklame u medijima - toliko da prabacim kanal na TV-u; koji mi q to imaš reklamirati a nisi dostupan u pola HR. Puno sam rekao.
Tri sam godine bio na Iskonu (preko t-com linije, naravno), nadajući se mogućnosti nekakvog DUA - TRIA ili što god se tijekom tog vremena nudilo, da bih prije nekog vremena, uvidjevši da je čekanje uzaludno, sve prebacio u t-com i potpisao sve moguće ugovore(i telefon i ADSL i MAXtv).
Potpisao bih i na 5 godina da su ponudili, jer kao što kaže ovaj moj susjed ispod:
Citiraj:
Autor housel
...ledeno doba će prije nego neki drugi ISP u Požegu, t-cum, jedini izlaz na net.
|
Ako tebi prijatelju dođe nakon tog ledenog doba, meni će nakon slijedećeg. Sigurno.
Citiraj:
Autor D1viry
Ma gluposti, možeš uzet šta god hoćeš. Uzmeš bilo koji telefon, bilo koji max-tv i bilo koji adsl (koja god brzina i koji god paket).
Ovo su im samo neke "posebne" ponude.
Ne nude oni flat "tek u paketu od 360kn" bezveze, pa to je na t-comu super jeftino. Mene, recimo, internet dođe 278 kn (10/512/flat), telefon 100 (samo pretplata) i maxtv 65 kn, pa si ti računaj jel se isplati paket ili ne.
To je 443 kn, ako makneš 10 mbita, onda je 343. Ali to je sa osnovnim paketom maxtv-a. Po tome se ova nova ponuda isplati itekako.
|
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/maxtri.asp
Dakle, pojedinačno bi s 4 Mbit/s došlo 343kn, a u paketu 357 kn.
Ušteda 14kn mjesečno + extra i sportski paket.
A prisiljen si na Halo super 150, trebao ga ili ne.
Baš se isplati. Dobro, isplati se ako zaista želiš ova dva paketa MAXtv-a i ujedno zaista trebaš Halo super 150.
Koliko je takvih?