Danas sam konačno složio sistem u cjelinu i napunio, koje su to patnje dok sam natjerao vodu u sistem.
Pošto sam se odlučio da zasad neću imat rezervar jer nemam para za izradu, kad sam počeo sipat mješavinu antifriza i destilirane, kaos, koma i nevjerica. Jednostano je zrak bio zarobljen u sistemu a pumpa nemože pokrenut vodu jer nije tlačna kao ni jedna za ovu namjenu. Srećom na ovom EK bloku ima dosta rupa, pa sam napravio još jedan izlaz(crijevo) na kraju sistema pa sam prisilno upuhao vodu u sistem. Kada se sustav donekle napunio, počela je pumpa odrađivat svoje i više nije bilo problema. Jedno sat vremena sam imao zraka u sistemu zbog toga što je pumpa vrtila na poluprazno pa je
pjenila vodu.
Curilo mi je na par mjesta

ali ništa što se nije moglo rješit dotezanjem fitinga il teflon trakom.
Posljedica slaganja je da sam izgrebao dosta kućišta, tako da ću morat popravit farbanje al to će morat čekat neko vrijeme.
Citiraj:
Autor Doink the Clown
Ajde da i to čudo vidimo kompletirano 
Suma sumarum troškova na kraju? Ili da ne pitam? 
|
Prešlo 1000kn, s tim da nemam još ventilatore, znači još bar +150kn na cifru. Dosta para, iako je više manje full sistem. Nemogu ni zamislit koliko bi bilo para da sam sve novo uzimao
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Moj bivši g92gt blok.
Prema fotkama se vidi da ga nisu baš čuvali. A i pitanje je kroz koliko je prstiju prošao uopće
Drago mi je da se ljudi zabavljaju 
|
Nije problem u korištenju, stvar je da boja koja je na acetalu nema dobru podlogu pa je ispucala. Kako bilo bilo, cijena je bila sportska pa nemam nikakve zamjerke.