View Single Post
Staro 14.10.2010., 15:44   #117
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Treba sad razmatrati polako ove U21 dečke kaj su igrali svoje posljednje utakmice. Treba naci načina uklopiti ih u A vrstu, jer su dečki sigurno željni dokazivanja (sjetimo se kako su Modrić i Eduardo grizli kad su priključeni A vrsti).

Očito je da otraga treba potražiti rješenja, kojih hvala bogu imamo u nadolazećim mladićima iz Dinama i Hajduka (pogotovo mislim na dobre bekove u formi trenutno koje imamo). Takvi su mi dečki najbolji koji uđu na teren i igraju kao da im je tek prva utakmica što se tiče dokazivanja, a stota što se tiče zrelosti. Dakako da to nisu gotovi igrači, nego mladići koje treba 'uzgajati' do maksimuma i tek tada pustiti.
Srednji red nam je praktički srednja žalost što se tiče opcija. Prava istina je da nemamo pravih probojnih krila, ali ima mlađih igrača koji bi mogli konkurirati za te pozicije. Srna je i dalje žilavi gad, ali nije više onako probojan kako je prije bio, dok lijevo krilo zapravo i nemamo (eventualno Pranjić, koji nije bek).

Imamo kvalitetan izbor u sredini terena, ali fali nam probojna igra u širinu da bi imali neku raznovrsnost u ofenzivi. Napadača imamo pregršt, samo je pitanje kakvih...
Osim Eduarda, po mojem filingu za egzekutora, nemamo pravog napadača. Petrić, Olić, Mandžukić mi se čine kao potpora glavnom napadaču, iako oni mogu zabiti, na njih se nikako ne mogu osloniti da će zabiti. Jelavić i Bilić su mi pravi balvani (u dobrom smislu), snagatori i oba mi se sviđaju na poziciji jedinog napadača.

Što se tiče golmana, Runje i Plete su OK. Ni više ni manje od toga.
Radujem se Delaču, jer mislim da Chelsea nije bezveze uzeo mladog golmana.
Imamo dobru budućnost, samo je pitanje kakvo će se ozračje stvoriti oko reprezentacije. Iskreno mi se kaka od 'novinara' Večernjeg i Jutarnjeg koji se ponašaju kao plaćenici i jadno pokušavaju kopirati engleske 'novinare'.
Hvala dragome bogu na portalu poput Sportneta gdje čovjek može čitati objektivne članke i vidjeti kakvo je zapravo činjenično stanje.
manki je offline   Reply With Quote